- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 180
- STOB recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 200 |
Bílek | 35 |
Vitar Sweet | 2 |
Ovocné sušenky albert Quality | 50 |
Želatina suchý stav | 5 |
Energetická hodnota celkem: 1591 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 199 kJ
Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Do bílku vmíchejte nadrcené sušenky a vytvořte hmotu. Připravte si z alobalu formu o průměru 10 centimetrů, dejte ji na tácek, rozprostřete do ní hmotu, upěchujte a dejte při pokojové teplotě sušit. Když je korpus usušený, připravte si podle návodu želatinu a vmíchejte do ní tvaroh oslazený sladidlem. Přendejte na usušený korpus a dejte do lednice ztuhnout. Pak okraje z alobalu odeberte a koláč nakrájejte na osminky. Zdobit můžete libovolným ovocem. Skladujte v chladu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.