- Autor: ant.314
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bílek (syrový) | 175 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 50 |
Voda | 2500 |
Chléb Šumava | 150 |
Olej řepkový | 15 |
Čočka velkozrnná (v suchém stavu) | 250 |
Cibule | 200 |
Flora s maslem | 50 |
Dochucovadla:
majoranka, sul,sekana cibulka
Energetická hodnota celkem: 8991 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 92,
Sacharidy (g): 233,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 49,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1798 kJ
Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 18.4, Sacharidy (g): 46.6, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 9.8, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Floru smichame s majolkou 1:1 a namazeme na chleba jeden bilek osmazime na oleji cocku a cibuli uvarime v taliri vody s majorankou a soli (davam suchou cocku z pytliku do tlakoveho hrnce, nastavim 25 minut var a pockam, az opadne tlak - cocka je mekka, ze se sama rozpada a polevku netreba zahustovat. Driv jsem daval 20 minut a cocka byla mekka, ale soudrzna)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.